Μετά την παράδοση και τη σύλληψή του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα του δικηγόρου του.

Έχει ζητήσει συγγνώμη, έχει μετανιώσει, ενώ αποφάσισε να εμφανιστεί, για να βοηθήσει την έρευνα των Αρχών. Αυτή ήταν η τοποθέτηση του πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Άρβυλα» μέσω του δικηγόρου του, Γεώργιου Δακουρά.

«Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί. Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά», δήλωσε ο δικηγόρος στο Πρώτο Θέμα.

«Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι», συμπλήρωσε.

Η έρευνα της αστυνομίας

Ξεκινά η έρευνα στα σπίτια και τους υπολογιστές του Στάθη Παναγιωτόπουλου προκειμένου να διαπιστωθεί πιο είναι το εύρος των αναρτήσεών του.

Το πρωί της Πέμπτης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει από το Αυτόφωρο, ενώ δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας και των κατηγοριών που θα αντιμετωπίσει.

Αναμένεται και νέα καταγγελία

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των εφημερίδων ΝΕΑ και ΒΗΜΑ και τρίτη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει μήνυση τα επόμενα 24ωρα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ