Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του, στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το Gr Times, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Θυμίζουμε ότι το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Η νέα μήνυση, η τρίτη κατά σειρά αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη. Η ίδια είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο και την εκπομπή Live News η γυναίκα βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο με την επιστροφή του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο σπόιτι του, έτσι όπως προβλήθηκε από το δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ