Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν έχουν τέλος. Η νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, υπεβλήθη από μία 40χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες γυρίστηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα στο διαδίκτυο.

Η 40χρονη γυναίκα έδωσε το βίντεο στις αστυνομικές αρχές και κατέθεσε μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο προκειμένου να γίνουν νέες έρευνες. Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Όπως έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή. Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Οι αναρτήσεις αυτές, όπως και το προσωπικό σάιτ του παρουσιαστή εξετάζονται από τις Αρχές.

Παρ΄ όλο που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του στον στον 1ο τακτικό ανακριτή για τη μήνυση που έγινε σε βάρος του για τα ροζ βίντεο, ο παρουσιαστής παραμένει υπό κράτηση μέχρι τουλάχιστον αύριο που θα απολογηθεί για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που έγινε σε βάρος του. Μάλιστα, κινδυνεύει μέχρι και να προφυλακιστεί. Οι όροι είναι εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ