Η φιναλίστ του 3ου MasterChef, Σπυριδούλα Κραμπουτάκη μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ. Η σεφ αποκάλυψε πως το ροζ βίντεο την κατέστρεψε ψυχολογικά.

«Επειδή εγώ το βίωσα, το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω όλο αυτό, θα πω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτό που βιώνω ψυχολογικά. Δηλαδή είναι κάτι πάρα πολύ βαρύ αυτό. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν όλα αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο, που στον εχθρό μου δε θα το ευχόμουν να του συμβεί. Θα ήθελα να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό, γιατί μόνο πίσω με πάει. Μόνο που το συζητάω. Πόσο περισσότερο να το βιώνει ένας άνθρωποι. Έχουν ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες που πρέπει να ξεκινήσουν και σίγουρα έχω ζητήσει βοήθεια. Γιατί είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Σε καταστρέφει ψυχολογικά» είπε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Λίγες ώρες μετά την εξομολόγησή της και τα αμέτρητα μηνύματα που προφανώς δέχτηκε έκανε μια μακροσκελή τοποθέτηση στα Stories στο Instagram.

Διαβάστε στο Fthis.gr όσα έγραψε.