Μια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ένας 49χρονος σκότωσε τη γυναίκα του με πολλαπλές μαχαιριές και έπειτα παραδόθηκε. Η δολοφονία έγινε το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ανάστατη παραμένει η τοπική κοινωνία ενώ σοκάρει όλη τη χώρα η νέα αποτρόπαια γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega και της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», ο 49χρονος από την Αρμενία σκότωσε το βράδυ της Κυριακής τη γυναίκα του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Το έγκλημα έγινε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, όπου το θύμα δέχθηκε πολλαπλές μαχαιρίες στον θώρακα και στα πόδια.

Μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, ο δράστης πήγε μόνος του και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, αναφέροντας: «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου». Ο 49χρονος δράστης ζήτησε από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν και τον 20χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», οι αστυνομικοί πήγαν στην οδό που τους είχε υποδείξει και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια.

Το μαχαίρι βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σήμερα αναμένεται η νεκροτομή για τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Συγκλονιστική η ανάρτηση της δημοσιογράφου, Μαρίας Λουκά:

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που σοκάρει κι τη νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη η δημοσιογράφος, Μαρία Λουκά έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση.

«Γυναικοκτονία. Ακόμα μια. Τη δολοφόνησε χθες μέσα στο σπίτι που ζούσαν. Μια μέρα σαν τη χθεσινή πριν από τρία χρόνια βρέθηκε δολοφονημενη η Ελένη Τοπαλούδη. Δεν μπορεί, κάπου θα υπάρχει μια χώρα να ξαποσταίνουν οι δολοφονημένες γυναίκες, περιφραγμένη με το αίμα τους, να μη μπορεί πια κανείς να τις πειράξει.

Την Πέμπτη μετράγαμε 13. Έγιναν 14. Αυτός μετά παραδόθηκε, όπως συμβούλευε ο Μπαλάσκας. Ο Θεοδωρικακος έλεγε στη Βουλή πώς δεν μπορεί τέλος πάντων να λύσει το πρόβλημα η Αστυνομία. Να αξιολογήσουν οι δήμοι αν είναι αληθινή απειλή – έλεγε. Υπάρχει και ψεύτικη; Το αίμα τουλάχιστον είναι αληθινό; Ή μήπως υπάρχει και ψεύτικο αίμα;

Ο Τσιάρας έλεγε πώς δεν θα προχωρήσει στη νομική αναγνώριση της γυναικοκτονίας. Δεν είναι αρκετές μάλλον 14 για τον υπουργό. Όλοι αυτοί που μιλάνε για εμάς, για τα σώματα μας, για τις νεκρές αδερφές μας, πότε θα σταματήσουν; Να ακούσουμε λίγο το συλλογικό σπαραγμό, τα μουρμουρητά της απουσίας. Να ακούσουμε λίγο το θυμό μας. Και να συλλαβίσουμε τα ονόματα τους. Να μάθουμε το όνομα της, να το γράψουμε δίπλα στα άλλα, στο μαρτυρολόγιο της πατριαρχίας. Μέχρι να έρθει η μέρα που δεν θα ξυπνάμε με ειδήσεις για δολοφονημένες γυναίκες, που δεν θα λείπει καμία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γυναικοκτονια Ακόμα μιαΤη δολοφόνησε χθες μεσα στο σπίτι που ζούσαν. Μια μέρα σαν τη χθεσινή πριν τρία χρόνια…

Posted by Maria Louka on Sunday, November 28, 2021

Η γυναικοκτονία σστη Θεσσαλονίκη είναι η 14η που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ