Μία νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει σήμερα το Πανελλήνιο αυτή τη φορά στο νησί της Ρόδου. Θύμα της δολοφονίας είναι η 32χρονη Δώρα, καθηγήτρια Αγγλικών και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου. Η άτυχη κοπέλα δέχθηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς από τον πρώην σύντροφό της με κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», η 32χρονη είχε χωρίσει πρόσφατα με τον δράστη και είχαν σχέση μόλις δύο μηνών.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην κάμερα του Mega, επιβεβαίωσε πως η εκπαιδευτικός διατηρούσε σχέση με τον δράστη. «Είναι εκπαιδευτικός. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, νομίζαμε ότι έσκασε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά» είπε ο κ. Δεσποτάκης.

Δείτε φωτογραφίες της 32χρονης από το προφίλ της στο Facebook:

Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης
Στη συνέχεια οι αρχές έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς ακούστηκε πυροβολισμός. Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί διαπίστωσαν πως επρόκειτο για τον δράστη, ο οποίος σε σημείωμα που άφησε έγραψε το εξής: «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ