Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Παραλιακή. Ο επιχειρηματίας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όπου επέβαινε με τη σύζυγό του. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τζώρτζης Μονογυιός ανασύρθηκε νεκρός από τη Ferrari του, ενώ η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου απεγκλωβίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Η κηδεία του επιχειρηματία τελείται στη Μύκονο.

Πριν από λίγες ώρες έφθασε στο λιμάνι της Μυκόνου η σορός του επιχειρηματία. Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο λιμάνι κατά την άφιξή της σορού. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στη Χώρα της Μυκόνου.


Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν αδελφός της βουλευτού Κυκλάδων, της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, καταγόταν από το νησί των Κυκλάδων, ενώ διατηρούσε επιχειρήσεις στα Ματογιάννια. Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Μύκονο, από γονείς Μυκονιάτες: Τον Μιχάλη Μονογυιό και την Ελένη Ξυδάκη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, στην εκκλησία του Αγίου Λουκά έχει συγκεντρωθεί κόσμος για την κηδεία του Μυκονιάτη επιχειρηματία. Η γιαγιά του έφθασε στον ναό υποβασταζόμενη, ενώ η σορός του έφθασε στην εκκλησία, πριν από λίγη ώρα, συνοδευόμενη από τους γονείς του και την αδελφή του.

Την ίδια στιγμή συντετριμμένες στο τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό, η μητέρα του και η αδελφή του.

Η αδελφή του, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, στην πρώτη της δημόσια ανάρτηση μετά το φρικτό τροχαίο επεσήμανε ότι η οικογένεια επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σε στενό οικογενειακό κύκλο, σε μια σεμνή και ταπεινή τελετή και σεβόμενη τα ισχύοντα για την πανδημία μέτρα.

Παράλληλα, αντί στεφάνου η οικογένεια απευθύνει παράκληση να γίνει δωρεά στο γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ» αναφέρει η Κατερίνα Μονογυιού σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας» επισημαίνει στο μήνυμά της.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook αποχαιρέτησε τον Τζώρτζη Μονογυιό και η μητέρα του:

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου» έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια κοινή τους φωτογραφία.

ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου.

Posted by Eleni Xydaki on Monday, January 17, 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ