Στη Μύκονο θα τελεστεί η κηδεία του 42χρονου οδηγού της Ferrari, Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από το μοιραίο τροχαίο. Αύριο φίλοι και συγγενείς θα βρεθούν στη Μύκονο για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Πριν από λίγη ώρα η αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνα Μονογυιού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παράκληση της οικογένειας συνοδευόμενη από μια φωτογραφία του αγαπημένου της αδερφού. Συγκεκριμένα η Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, έγραψε: «ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην
Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ»

Ο επιχειρηματίας, Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο και είχαμε γνωρίσει τηλεοπτικά μέσα από το The Wall σκοτώθηκε όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε σφοδρή σύγκρουση και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού την ώρα του τροχαίου, τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας που έχασε τον σύζυγό της, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την κατάσταση υγείας της αδερφής του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντοπάνος για την Αθηνά Κοντοπάνου: «Η αδερφή μου είναι καλά. Για τα δεδομένα της κατάστασης είναι σε γενικές γραμμές καλά. Θα χειρουργηθεί στα πόδια της. Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ