Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 27χρονο αγρότη του Survivor, Γιώργο Κατσαούνη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση (σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος) σε 16χρονη κοπέλα. Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο παίκτης των Μαχητών στο ριάλιτι επιβίωσης που απασχόλησε τα media για το love story στον Άγιο Δομίνικο με τη Μυριέλλα Κουρεντή, έχει δεχθεί μήνυση από 16χρονη κοπέλα με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Σήμερα, ωστόσο έγινε γνωστό ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον 27χρονο αγρότη του Survivor.

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη, Ιουλία Αγγελακοπούλου αναφέροντας για τον εντολέα της: «Εγώ θα αναφερθώ σε γεγονότα και όχι σε ισχυρισμούς. Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη εναντίον της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης παρουσία μιας ομάδας εφήβων που είδαν όλο το περιστατικό. Ο εντολέας μου εν όψει και του παιχνιδιού στο οποίο επρόκειτο να συμμετάσχει προπονούνταν με μια ομάδα από τους έφηβους που τον χρονομετρούσαν. Στην ομάδα αυτή των εφήβων εντάχθηκε και η μηνύτρια. Αφού τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνησή του, απευθύνθηκε στα παιδιά και τους ζήτησε σε κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα.

Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να του ασκήσει η ίδια της πιέσεις αυτές και κατευθύνθηκαν σε ένα παγκάκι περί τα 5 μέτρα απέναντι από τα παιδιά. Υπήρχε πλήρης οπτική επαφή από τα παιδιά. Του άσκησε αυτές τις πιέσεις στην αρχή στην πλάτη και στη συνέχεια στο μπροστινό μέρος. Τότε, με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε και επειδή ο εντολέας μου δε θέλησε να δώσει συνέχεια σηκώθηκε – η ίδια παρέμενε πάνω του- και τη μετέφερε στα πέντε μέτρα εκεί που ήταν τα υπόλοιπα παιδιά (συμμαθητές της καταγγέλλουσας) , την άφησε κάτω, της είπε ευχαριστώ και λίγο μετά εκείνη αποχώρησε» εξήγησε η δικηγόρος του παίκτη ριάλιτι.

Η ίδια επισήμανε ότι ως «γυναίκα δικηγόρος αν είχε την παραμικρή υποψία ότι ο εντολέας της δεν λέει αλήθεια δεν θα τον υπερασπιζόταν απέναντι σε μια καταγγελία προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας ανήλικης».

Λίγα λεπτά αργότερα, στην εκπομπή εμφανίστηκε και η δικηγόρος της 16χρονης η οποία αποκάλυψε ότι από χθες, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον αγρότη του Survivor. Το γεγονός όμως ότι η μήνυση αφορά πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα δεν καθιστά αναγκαίο να αποχωρήσει από το ριάλιτι για να εμφανιστεί στο δικαστήριο. «Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του φερόμενου ως δράστη για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας», ανέφερε η δικηγόρος Μαρία Γαλλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ