Σοκάρει η μαρτυρία μιας 16χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο παίκτη ριάλιτι παιχνιδιού. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έγινε σε βάρος παίκτη ριάλιτι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Βουλάγκα, από τον ραδιοφωνικό σταθμό TRT 95.1 στη Λάρισα, το περιστατικό, σύμφωνα με τη 16χρονη, συνέβη πριν από περίπου 40 ημέρες, στις αρχές Δεκεμβρίου και αφορά σε παίκτη που αυτήν την περίοδο συμμετέχει «σε ριάλιτι υψηλής τηλεθέασης και αγωνιστικής διάθεσης», όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Η κοπέλα, επέστρεφε από τη διασκέδασή της, όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος την πέτυχε σε μια πλατεία και φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά να τη θώπευσε και να της έχει κάνει πρόταση να τον ακολουθήσει στο σπίτι του».

Τι είπε η δικηγόρος της 16χρονης

Η εκπομπή επικοινώνησε με τη δικηγόρο της 16χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση. Η δικηγόρος Μαρία Γάλλιου ανέφερε: «Ήταν χειρονομίες του τύπου θωπίες στους μηρούς και τους γλουτούς της ανήλικης. Εναγκαλισμός χωρίς τη συναίνεσή της με ερωτική διάθεση και στη συνέχεια ακολούθησε πρόταση εκ μέρους του θύτη να τον συνοδεύσει στην οικεία του για να προχωρήσουν σε τέλεση ασελγών πράξεων. Στην άρνησή της έληξε το συμβάν».

Και ανέφερε: «Την επόμενη μέρα η ανήλικη διηγήθηκε στους γονείς της τι συνέβη και κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει στο συμβάν».

Προς το παρόν, έχει γίνει μήνυση στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2021 για σεξουαλική παρενόχληση από παίκτη ριάλιτι, αξιολογείται από τις εισαγγελικές αρχές και διερευνάται προκειμένου να ασκηθεί ή όχι ποινική δίωξη στον άνθρωπο που μήνυσε η 16χρονη.
Σύμφωνα με το protothema.gr και τον δημοσιογράφο Φρίξο Δρακοντίδη, ο παίκτης του Survivor δεν είχε ενημερωσει την παραγωγή για τη μήνυση, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για δεύτερη μήνυση εναντίον του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ