Στην Εισαγγελία προς αξιολόγηση βρίσκεται η μήνυση που κατέθεσε μια 16χρονη κοπέλα σε βάρος γνωστού παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live η μήνυση κατατέθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου του περασμένου χρόνου.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι η 16χρονη μαθήτρια επέστρεφε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο και διέσχιζε την πλατεία, όταν ο γνωστός παίκτης ριάλιτι την τράβηξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και απλώνοντας τα χέρια του τη θώπευσε στους γοφούς. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η 16χρονη, ο παίκτης ριάλιτι δεν δίστασε να της προτείνει να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ. Η 16χρονη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον παίκτη ριάλιτι, έτρεξε στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Ο διαγωνιζόμενος σε τηλεοπτικό ριάλιτι κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του.

Η δικηγόρος της ανήλικης κοπέλας, Μαρία Γαλλιού μίλησε στο T-live. «Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης παθούσας, τότε ηλικίας 16 ετών και σε θωπείες στους γλουτούς της. Αυτές οι χειρονομίες όμως συνοδεύτηκαν και με προτάσεις για την τέλεση ασελγών πράξεων, δηλαδή της ζήτησε να τον συντροφεύσει στην οικία του. Όταν η παθούσα αρνήθηκε την πρόταση επανειλημμένα , τότε το συμβάν έληξε. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως όλα αυτά συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα».

«Οι δύο μεγάλες κατακτήσεις της ανήλικης παθούσας είναι ότι έτρεξε αμέσως στο καταφύγιό της που είναι το σπίτι της. Το επόμενο πρωί διηγήθηκε στους γονείς της ακριβώς το περιστατικό. Η δεύτερη κατάκτηση που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι ότι κατέφυγε στις Αρχές, δείχνοντας και δηλώνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς. Κατήγγειλε αμέσως το συμβάν», ανέφερε η δικηγόρος της κοπέλας που κατέθεσε μήνυση εναντίον παίκτη ριάλιτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ