Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο που διαδραματίστηκε καθόλη τη διάρκεια της Τετάρτης μέχρι και την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου και την μετέπειτα σύλληψη μετά την άσκηση ποινικής δίωξης αποκαλύπτει ο Πέτρος Κουσουλός.

Η αιτία η οποία επισπεύσθηκε η διαδικασία και επιλήφθηκε της υποθέσεως η εισαγγελία της Αθήνας, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στο ereportaz έγκειται στο γεγονός ότι με έντεχνο τρόπο επιχειρήθηκε να κλειστεί η κατηγορούμενη σε ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού, στην εισαγγελία Πάτρας και συγκεκριμένα στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών εμφανίστηκαν εκπρόσωποι συγκεκριμένης ΜΚΟ οι οποίοι ανέφεραν ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι η κατηγορούμενη θα προχωρούσε σε απόπειρα αυτοκτονίας και για αυτό το λόγο θα έπρεπε να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Στην εισαγγελική Αρχή, όπως αναφέρεται στην ίδια πηγή, εισφέρθηκαν μαρτυρίες και από το περιβάλλον της κατηγορούμενης οι οποίες επιβεβαίωναν την πληροφορία. Έτσι λοιπόν η εισαγγελία Πατρών ήταν έτοιμη με παραγγελία να διατάξει τον εγκλεισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ψυχιατρικό

Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να τιναχθεί η υπόθεση στον αέρα. Η εξέλιξη αυτή ενεργοποίησε τα άμεσα τα αντανακλαστικά του Ανθρωποκτονιών αλλά και παραγόντων που επιτηρούσαν διακριτικά την υπόθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη χθεσινή της σύλληψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ