Στην εκπομπή Tlive και στη Γιώτα Κηπουρού μίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μια μέρα πριν από τη σύλληψή της. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών οδήγησαν το απόγευμα της Τετάρτης στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν από τη σύλληψή της, είχε μιλήσει στην εκπομπή του Alpha για τα φάρμακα που έπαιρνε η κόρη της Τζωρτζίνα.

Στην ερώτηση αν γνώριζε για την ουσία που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε: «Δεν έχω ιδέα για αυτήν την ουσία. Δεν έχω καμία ενημέρωση. Δεν μπορώ να απαντήσω σε τίποτα. Καταλαβαίνετε τον λόγο. Το παιδί μήνες τώρα έπαιρνε χάπια». Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν το παιδί έπαιρνε μυοαχαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά, εκείνη πρόσθεσε ότι έπαιρνε και ηρεμιστικά.

Στην ερώτηση αν υπήρχε ουσία που επηρέαζε το παιδί, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε αρνητικά.

«Τα φάρμακα της Τζωρτζίνας άλλαξαν δυο μέρες πριν (σ.σ. από τον θάνατό της). Είναι πράγματα σημαντικά αυτά», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου και εξήγησε ότι δεν άλλαξε όλη η φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε, αλλά κάποια φάρμακα από αυτά.

«Δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε αλλαγή στη συμπεριφορά της από τα φάρμακα. Το παιδί μετά το τελευταίο επεισόδιο κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ. Κοιμόταν πάνω από ένα 24ωρο. Κοιμόταν από την Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου και κατέληξε. Η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να μιλήσει μόνο γελούσε, όταν κάναμε βιντεοκλήση στον Μάνο», είπε στη συνέχεια.

Και ανέφερε: «Είχε ταλαιπωρηθεί με τα επεισόδια αυτά. Δεν γνωρίζετε πώς τα περνούσε το παιδί. Δεν διανοήστε πώς ήταν το παιδί και τι τραβούσε. Δεν μπορείτε να το φανταστείτε αυτά τα πράγματα».

Δείτε όσα είχε πει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή Tlive πριν από τη σύλληψή της:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ