Τρία ατομα φαίνεται πως μπάινουν στο «κάδρο» των ερευνών για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο «γρίφος» για τον θάνατο των τριών παιδιών: της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει «εικόνα» και περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές.

Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στο θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, το τελευταίο παιδί που έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως η 9χρονη λύνει το μυστήριο με τους θανάτους. Η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο «κάδρο» των ερευνών τρία άτομα για την υπόθεση στην Πάτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, για την υπόθεση δείχνει να έχουν μπει στο «κάδρο» των ερευνών τρία άτομα, όχι για σύλληψη αλλά για κατάθεση και κλήση για να δοθούν απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει από την έρευνα.

Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει μια κάποια θεωρητική εικόνα για όλα όσα συνέβησαν και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά εξέπνευσαν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα, χωρίς να έχουν όμως κάποιο τρανταχτό στοιχείο.

«Η μητέρα μάς βοήθησε να αντιληφθούμε τι έχει συμβεί»

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων που έχει ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση, τόνισε πως η μητέρα των κοριτσιών έχει δώσει στοιχεία για τον θάνατο των τριών παιδιώ, μέσα από τις περιγραφές της.

«Στις δύο πρώτες αιτίες θανάτου φαινόταν ότι έχουμε παθολογικούς θανάτους και ουσιαστικά εκεί είχαμε ένα πρόβλημα με τις αιτίες θανάτου. Τα ευρήματα έδειχναν κάτι άλλο, οι αιτίες μας έδειχναν κάτι διαφορετικό. Μας βοήθησε πάρα πολύ στο να αντιληφθούμε το τι έχει συμβεί η μητέρα. Μέσα στην αγωνία της να βρει την αλήθεια για τα παιδιά της, έχει κάνει πάρα πολλές δηλώσεις. Έχει δώσει συνεντεύξεις, περιγράφει λεπτομερώς τις τελευταίες στιγμές που βιώνει για τα παιδιά της. Η μητέρα, αν δούμε τις συνεντεύξεις, μας περιγράφει ουσιαστικά την στιγμή του θανάτου του κάθε παιδιού», αναφέρει.

Και συνεχίζει: «Μιλά για πτώση οξυγόνου, δεν αναπνέει, μελανιάζει… Όλα αυτά βοηθούν τις έρευνες και τους συναδέλφους μου για να επαναξιολογήσουν τα ευρύματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ