Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα αναμένεται να λυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ανάμεσα στα ρεπορτάζ που παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες, υπήρξε κουβέντα για το κατά πόσο η μητέρα καθυστέρησε να πάει στην κηδεία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας γιατί έπινε καφέ.

Η Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Τετάρτης διέψευσε την είδηση ότι καθυστέρησε η μητέρα προχωρώντας το ρεπορτάζ, αναφέροντας ότι σύμφωνα με ανθρώπους που μίλησε από τη συγκεκριμένη εκκλησία οι γονείς βρίσκονταν μία ώρα πριν εκεί και δέχονταν συλλυπητήρια.

«Είχα την τύχη σήμερα να μιλήσω με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους από τη συγκεκριμένη εκκλησία και δεν ήταν ένας και δύο, υπήρχε επίσκοπος, νεωκόροι. Η Ρούλα, ο Μάνος και η οικογένεια ήταν μία ώρα πριν και όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν πάει από πάνω τους να τους συλλυπηθούν και να τους δώσουν βοήθεια. Αυτό είναι από δέκα διαφορετικές πηγές, τουλάχιστον σε ότι με αφορά, που ήταν μέσα στην εκκλησία. Σήμερα το πρωί στην αίθουσα της σύσκεψης μίλησα σε ανοιχτή ακρόαση και ήταν παρόντες και άλλοι στην σύσκεψη που άκουσαν.

Το ερώτημά μου ήταν το εξής; Θέλουμε να πούμε την αλήθεια στον κόσμο, γιατί είναι άδικο με την οικογένεια. Δεν ξέρουμε αν είναι ένοχοι η αθώοι, αλλά υπήρχε κάτι που ακούστηκε και ήταν πολύ σοβαρό. Ότι έπιναν τον καφέ τους και δεν πήγαν στην κηδεία του παιδιού. Αντιθέτως αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί μια ώρα πριν. Και ο ιερέας και ο επίσκοπος και οι άνθρωποι που ήταν εκεί πήγαν να τους κάνουν παρέα, γιατί ήταν πολύ ταραγμένοι. Είναι το δικό μου ρεπορτάζ μου αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ