Νέο εξέλιξη στην «κόντρα» της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη αφού η 33χρονη κατηγορούμενη στέλνει εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Σας καλώ να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στην σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιοδήποτε από τα μέλη της οικογένειάς μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες», είναι ένα από τα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους τον λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69…… που χρησιμοποιείτο αποκλειστικά από εμένα», συνεχίζει το εξώδικο.

«Να πάψετε να επιδίδεστε στην συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή. Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά του εν λόγω αριθμού -σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομά της αδερφής μου, Δήμητρας Πισπιρίγκου. Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνίας τύπου @@@ που χρησιμοποιείτε, αλλιώς να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου«, συνεχίζει στο εξώδικό της.

Και καταλήγει: «Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και σε θετική περίπτωση, να μου παραδώσετε λίστα των συγκεκριμένων, ώστε να νομιμοποιούμαι στην παραλαβή των υπολοίπων, μέσω των μελών της οικογένειάς μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ