Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει όλα τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η προφυλακιστέα Ρούλα Πισπιρίγκου και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως αντάλλασσαν συνεχώς μηνύματα των οποίων το περιεχόμενο βλέπει πια το φως της δημοσιότητας. Η εφημερίδα «Μπαμ» δημοσίευσε κάποια μηνύματα που έστελναν μεταξύ τους η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, τις κρίσιμες περιόδους, πριν και μετά τους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας.

Πρόκειται για συνομιλίες μέσω SMS και social media, οι οποίες αποκαλύπτουν τις τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού και αποτελούν στοιχείο της δικογραφίας, καθώς έχουν ήδη παραδοθεί στην ανακρίτρια, μετά την άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών όσον αφορά στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από την αστυνομία,

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 810 μηνύματα (SMS/MMS) ανάμεσα σε Ρούλα και Μάνο, το διάστημα πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, δηλαδή από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 15/4/2021.

Στις 5/4/2021, ο Μάνος Δασκαλάκης στέλνει μήνυμα στην σύζυγό του. Εκείνη την περίοδο, η σχέση του ζευγαριού είναι τεταμένη. Ο Δασκαλάκης έχει φύγει από το σπίτι και έχει ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου, το οποίο δεν εκδίδεται τελικά ποτέ εξαιτίας της εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο και της ανακοπής που ακολούθησε.

Στις συνομιλίες του ζευγαριού υπάρχουν μηνύματα που αναφέρονται στις εξωσυζυγικές σχέσεις και των δυο, αλλά και στην απόπειρα αυτοκτονίας που είχε γίνει.

Μάλιστα, σε ένα από τα μηνύματά τους ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είπε: «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή, σύνελθε».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Χαμογέλα ξανά»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ