Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο τον τριών κοριτσιών. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές καθώς το τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει συλλέξει στοιχεία που συνθέτουν το μωσαϊκό της πολύκροτης υπόθεσης. Ένα ακόμα στοιχείο που έρχεται να προστεθεί σε αυτά είναι και τα βίντεο που κατέγραφε η μητέρα με τους σπασμούς της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πρόκειται για τρία βίντεο τα οποία έχει καταγράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου κατ’ εντολή, όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», του προϊστάμενου της ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στο Ρίο.

Σε αυτά φαίνεται το παιδί ξαπλωμένο στο κρεβάτι όταν Ρούλα συνειδητοποιεί ότι ανεβαίνουν πάρα πολύ οι παλμοί της καρδιάς και τραβά μία το μόνιτορ και μία το παιδί. Το παιδί φαίνεται σχεδόν ακίνητο όσο ανεβαίνουν οι παλμοί της καρδιάς και ξαφνικά γίνεται μια βύθιση στους παλμούς αλλά και στο οξυγόνο. Το πρώτο βίντεο είναι περίπου 5 λεπτά.

Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τις αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας.

Tι απαντά η μητέρα των 3 παιδιών για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας; Η μητέρα, σε μήνυμα που έστειλε στην δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή, απαντά ότι «ήταν τόσο μικρούλες που ήταν ή από τα νύχιας ή από κάποιο παραμύθι όπως θα πέταγε γιατί πάθαινε κρίσεις από τα νεύρα της». Στο ίδιο μήνυμα συμπληρώνει πως θα μπορούσαν να το είχαν κάνει κι εκείνοι σε κάποιο απότομη κίνηση στο μπάνιο.

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή που μας πέρασε έγινε και το μνημόσυνο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη αφού συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τον θάνατο της Τζωρζτίνας, ένας χρόνος από τον θάνατο της Ίριδας και 3 από τον θάνατο της Μαλένας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ