Στο φως ήρθαν νέα στοιχεία για το ύποπτο χρονικό γύρω από την ανακοπή της Τζωρτζίνας και τον θάνατο της Ίριδας στην Πάτρα. Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ερωτηματικά προκαλούν τα βίντεο που έχει βιντεοσκοπήσει η μητέρα των κοριτσιών που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο.

Ο λόγος ήταν ότι η μητέρα των κοριτσιών βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια μετά την έναρξή τους κι αυτό ήταν που προκάλεσε τον προβληματισμό των γιατρών, οι οποίοι θέλησαν να βάλουν κάμερες στο χώρο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα, στις 6 Απριλίου 2021 γίνονται συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι, ενώ στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειας για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.

Στις 8 Απριλίου 2021 εισάγεται η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στις 11 Απριλίου 2021 έρχεται η ανακοπή της Τζωρτζίνας, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Στις 20 Απριλίου 2021 αποχωρεί ο σύζυγός από την οικογενειακή κατοικία στην Πάτρα λόγω οικογενειακών προστριβών. Στις 21 Απριλίου 2021 πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα.

Στο μεταξύ ιατρικές πήγες μιλώντας λένε ότι το παιδί πήγε στο νοσοκομείο, αλλά δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα όταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος, ενώ ουδέποτε απέδωσαν τα συμπτώματα της μικρής σε ψυχολογικά αίτια, όπως ανέφερε η μητέρα της.,

«Αν πιστεύαμε ότι τα αίτια ήταν ψυχολογικά θα είχαμε καλέσει παιδοψυχολόγο» αναφέρουν οι ιατρικές πηγές. Τονίζουν ακόμα ότι δεν είχαν διαγνώσει βροχοπνευμονία και επειδή η μητέρα είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγο πριν το εξιτήριο έκανε εμετό «την κρατήσαμε μήπως έχει κάποια ίωση. Δεν είχε κάτι το παιδί. Μόλις μας έλεγε κάποιο σύμπτωμα κάναμε εξετάσεις».

Επίσης ιατρικές πηγές διαψεύδουν ότι βγήκε η μητέρα στο διάδρομο και έπεσε πάνω στους γιατρούς όταν είδε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας να ανεβαίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ