Εικόνες από το δωμάτιο που νοσηλευόταν η 9χρονη Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα έφερε στο φως η εκπομπή T-Live. Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο, ο οποίος χωριζόταν με μεσοτοιχία, ανέφερε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού μεταφέροντας το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Έπειτα από επικοινωνία της εκπομπής με τη μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας διευκρινίστηκε ότι μαζί με την κόρη της βρίσκονταν στο δωμάτιο με τα δύο κρεβάτια που διακρίνεται στις εικόνες από το νοσοκομείο στην Πάτρα. Στο διπλανό δωμάτιο που έχει φτιαχτεί, το οποίο έχει ξεχωριστή πόρτα ήταν η μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχε μιλήσει για την υπόθεση η γυναίκα που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο από εκείνο στο οποίο νοσηλευόταν η 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία μετέφερε όσα συνέβησαν την ημέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε την ανακοπή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η δημοσιογράφος, η γυναίκα περιέγραψε πως την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο μαζί με τον γιο της, είδε την 33χρονη μητέρα με την Τζωρτζίνα να χτυπά το κουδούνι για να καλέσει τις νοσοκόμες, ενώ η μητέρα της Τζωρτζίνας την ενημέρωσε για την ανακοπή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις εικόνες από το δωμάτιο που νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Παρασκευή, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα έδωσε τη δική της απάντηση προς όσους αφήνουν σαφείς υπόνοιες για την ανάμειξή της στους θανάτους των παιδιών μέσα από την εκπομπή «Φως στο τούνελ». Η μητέρα των τριών κοριοτσιών επιχείρησε να ξετυλίξει το κουβάρι στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ