Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας έχουν στρέψει την προσοχή όλων στην μητέρα των τριών κοριτσιών. Πού βρίσκεται όμως ο πατέρας τους Μάνος Δασκαλάκης; Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε με έναν καλό φίλο και συνάδελφό του ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την ψυχολογική του κατάσταση, πότε θα δώσουν κατάθεση οι γονείς και τι πιστεύει εκείνος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργάζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά, γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μη τη στηρίξει ανθρώπινα», είπε αρχικά.

«Είναι πολύ στεναχωρημένος με όλα όσα λένε διάφοροι. Δεν είπε στη Ρούλα να ρίξει το παιδί, αυτό μπορεί να το διαψεύσει και η ίδια η Ρούλα», δήλωσε ότι του είπε ο Μάνος. Όταν τον ρώτησε για τις καταθέσεις του απάντησε: «Μου είπε “περιμένω να φτάσει η ώρα της κατάθεσής μου. Να μιλήσω με δυο ανθρώπους παραπάνω. Δεν θα πάρει τόσο καιρό όσο λένε στις εκπομπές. Θα καταθέσουμε πολύ νωρίτερα, πίστεψέ με”».

Για τα όσα ακούγονται για την πρώην σύζυγό του: «Πρώτος εγώ θα τη σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία ότι έχει κάνει κάτι. Δεν την έχω».

Στη συνέχεια η εκπομπή παρουσίασε μια ανάρτηση που προκαλεί απορίες για τη σχέση των γονέων των τριών παιδιών που «έσβησαν» στην Πάτρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ