Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη ζωή του ζευγαριού από την Πάτρα. Οι αποκαλύψεις δεν αφορούν μόνο τον θάνατο των τριών παιδιών τους αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι μαζί, Ωστόσο, στηρίζει ο ένας τον άλλον και για αυτό τους είδαμε και στο μνημόσυνο των κοριτσιών τους να είναι πιασμένοι χέρι χέρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που φιλοξένησε την αποκαλυπτική συνέντευξη του ζευγαριού, θέλουν μάθουν την αλήθεια για το θάνατο των παιδιών τους. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος αναφέρει ότι οι γονείς των κοριτσιών δεν έχουν πειστεί για τα αίτια του θανάτου των παιδιών τους, για την Μαλένα τουλάχιστον. Για την Τζωρτζίνα αναμένουν τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική έρευνα.

«Είναι ένα ζευγάρι που για τους δικούς του λόγους έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να είναι μαζί», αναφέρει ο δημοσιογράφος. «Όμως, από την πρώτη στιγμή, σε εμένα αλλά και γενικότερα από όσο γνωρίζω, έχουν κοινή γραμμή. Ο Μάνος στηρίζει απεριόριστα τη Ρούλα. Γνωρίζει ότι η γυναίκα του δεν έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών τους. Τη στηρίζει αμέριστα, είναι «παρών» σε κάθε διαδικασία με τους δικηγόρους τους και προσυπογράφει κάθε διαδικασία η οποία αφορά την προστασία της Ρούλας».

«Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ένα θέμα με κάποιες πρώην σχέσεις του Μάνου οι οποίες είναι προγενέστερες της σχέσης της Ρούλας με τον Μάνο», συνεχίζει ο Γιώργος Σόμπολος στο ίδιο ρεπορτάζ. «Τώρα η Ρούλα, όπως καταλαβαίνετε, έχει προβληματισμούς για το πώς πρέπει να φερθεί για αυτές τις ιστορίες που ακούγονται».

Μάλιστα, ένα πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα. Το περασμένο Σάββατο, σε μία καφετέρια που ήταν το «στέκι» της μητέρας, όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, δέχθηκε επίθεση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ίδια περιγράφει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»: «Πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά… “να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν”. Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει… “μη σου γ… κα…”. Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Όσοι ήταν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν».

Τα σημεία – κλειδιά στην αναζήτηση της αλήθειας των θανάτων των 3 παιδιών σημείωσε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στη συνέχεια μίλησαν για τις φωτογραφίες από το βίντεο που κατέγραφε η μητέρα τις κρίσεις της Τζωρτζίνας. Ποια είναι η αλήθεια για τα βίντεο που κατέγραφε η μητέρα στις κρίσεις της Τζωρτζίνας;

Οι καταθέσεις για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας έχουν ήδη αρχίσει. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές σε Αθήνα και Πάτρα μίλησαν για όσα είδαν. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα ακολουθήσει το τελευταίο στάδιο της έρευνας που είναι οι καταθέσεις των συγγενών αλλά και του ζευγαριού.

Ο επικεφαλής της άτυπης επιτροπής των ιατροδικαστών Νίκος Καρακούκης αποκαλύπτει μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή του Star: «Θα έρθει η αιτία θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ