Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου έφερε ένα ντόμινο αποκαλύψεων στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που οδηγούν στη διαλεύκανση του θανάτου και των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας. Ο Γιώργος Σόμπολος μετέδωσε, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως ο πατέρας των παιδιών από την Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε την αρχική του στάση απέναντι στην μητέρα. Αρχικά ήταν δίπλα της αλλά μετά τη σύλληψή της άρχισε να κρατάει αποστάσεις. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης διαχωρίζει πια τη θέση του από την κατηγορούμενη σύζυγό του. «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως», απαντά στο Live News ο δικηγόρος του.

Το πρωί της Παρασκευής ο Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε στο Happy Day για τον Μάνο Δασκαλάκη; «Όταν ένας πατέρας χάνει τα παιδιά του και αποκαλύπτεται στην πορεία πως το ένα χάθηκε από τη μάνα του. Κι εδώ δεν έχουμε έναν έρωτα μεγάλο πρέπει να είναι απέναντί της. Δεν ξέρω γιατί το κάνει. Προφανώς έχει τους λόγους του. Και καλό είναι να πάει στις αρχές μόνος του. Οι πονεμένοι γονείς δεν βγάζουν δελτία Τύπου. Δεν βλέπω αυθορμητισμό. Δεν προδικάζουμε. Συμπεριφορές ερμηνεύουμε. Δεν θα δικάσουμε εμείς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ