Στο Happy Day μίλησε την Παρασκευή ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως τόνισε: «Πιστεύω πως θα μιλήσει, είναι θέμα ωρών, αλλά έχει το δικαίωμα σιγής ή θέλει να κάνει τις επαφές της. Προσωπικά δεν πείθομαι πως δεν υπάρχει κάποια μορφή συνενοχής σε αυτό το έγκλημα. δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους θανάτους. Είναι δεμένη η υπόθεση. Όχι μόνο για την Τζωρτζίνα αλλά και για τα άλλα δύο παιδιά, όπως θα δούμε τις επόμενες μέρες. Θα έχουμε εκπλήξεις. θα έχουμε κι άλλα πρόσωπα στο κάδρο. Θα ερευνηθούν τα πάντα όλα. Και καλό είναι να μεταβεί στην ανακρίτρια όποιος έχει σχέση. Σίγουρα δεν πήγε η ίδια να πάρει την κεταμίνη. Κάποιος άλλος την πήρε. Δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο».

Τι είπε για τα τατουάζ που έχει κάνει με τα αδικοχαμένα παιδιά της; «Αν υπήρχε συναίσθημα ή το μητρικό φίλτρο δεν θα έφτανε στο σημείο να δολοφονήσει τα παιδιά της. Είναι σκληρή γυναίκα. Εδώ μιλάμε για το έγκλημα του αιώνα, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλη την Ευρώπη, τουλάχιστον. Την Τζωρτζίνα δεν τη δολοφόνησε μόνο μια φορά. Δυστυχώς το κοριτσάκι κατέληξε την ένατη φορά. Για ποιο χαρακτήρα να μιλήσουμε;».

Όπως τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, «στην συνέντευξή της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ομολόγησε την ενοχή της με τη γλώσσα του σώματός της. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση. Η πρώτη δημόσια συνέντευξή της με έπεισε σε ποσοστό 98%. Γιατί έχω μαι εξειδίκευση στη γλώσσα του σώματος. Κατάλαβα από το στήσιμό της. Δόθηκε η κατεύθυνση».».

Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη; «Όταν ένας πατέρας χάνει τα παιδιά του και αποκαλύπτεται στην πορεία πως το ένα χάθηκε από τη μάνα του. Κι εδώ δεν έχουμε έναν έρωτα μεγάλο πρέπει να είναι απέναντί της. Δεν ξέρω γιατί το κάνει. Προφανώς έχει τους λόγους του. Και καλό είναι να πάει στις αρχές μόνος του. Οι πονεμένοι γονείς δεν βγάζουν δελτία Τύπου. Δεν βλέπω αυθορμητισμό. Δεν προδικάζουμε. Συμπεριφορές ερμηνεύουμε. Δεν θα δικάσουμε εμείς».

Τη Δευτέρα τι περιμένει: Θέλω να πιστεύω πως θα το σκεφτεί να ομολογήσει.

Τέλος για τη συνέντευξη της μητέρας και της της αδερφής της Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Πέμπτη; «Ουδέν σχόλιον, επειδή θα κατηγορηθούμε» απάντησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Happy Day:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ