Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» έφεραν στο φως νέες σοβαρές μαρτυρίες για το πώς η 9χρονη Τζωρτζίνα βίωσε το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας. Συγγενείς, φίλοι, και άτομα από το νοσοκομείο μίλησαν για την ψυχολογία της Τζωρτζίνας.

«Η Τζωρτζίνα τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας, με όσους μιλούσε για το γεγονός που είχε τραυματίσει την ψυχούλα της, ξεκινούσε τη διήγησή της από την κουζίνα και μετά. Εκεί δηλαδή που η θεία της μετέφερε το βρέφος για να το επαναφέρει μαζί με τη Ρούλα. Φαινόταν σαν να είχε διαγράψει εντελώς το πριν από το μυαλό της και όταν τη ρωτούσαμε σχετικά, έδειχνε σαν κάτι να φοβάται», περιγράφει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον υπογραμμίζοντας την έντονη ανησυχία όλων σχετικά με την ψυχολογία της.

Τα όσα ανέφερε η νοσηλεύτρια, προκαλούν ανατριχίλα: «Αυτά που θα σας πω, έγιναν όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο και πριν πάθει την ανακοπή. Καταλαβαίνετε ότι πέσαμε όλοι να βοηθήσουμε μετά το θάνατο της Ίριδας που ήταν πρόσφατος. Ρωτήσαμε τη μητέρα για το πώς έχει πάρει το θάνατο της δεύτερης αδελφής της. Μας απάντησε με έναν τρόπο που τουλάχιστον εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είπε “Μια χαρά είναι, μη σου πω πως ζήλευε και τώρα νιώθει καλύτερα μόνη της”» αποκαλύπτει.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, αναφέρθηκε στο θρίλερ της Πάτρας και ανέφερε με σιγουριά πως θα γίνουν συλλήψεις για την υπόθεση και ότι τα πάντα θα τελειώσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Όπως τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος «θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη, θα έχουν τελειώσει όλα. Θα έχουμε και συλλήψεις» και έκανε λόγο για το έγκλημα του αιώνα. Σε σχετική ερώτηση επανέλαβε πως το θεωρεί έγκλημα.

Όταν ρωτήθηκε για την πολύκροτη υπόθεση από την Πάτρα, ο εν  αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛΑΣ απάντησε πως «είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι των τριών κοριτσιών».

Μάλιστα εξήγησε: «Ευθύνη της Αστυνομίας είναι να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες, από όπου και αν προέρχονται αυτοί, αλλά έχουν βρει τον στόχο ή τους στόχους», καταλήγοντας πως οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες, με εξελίξεις που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ