Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις για την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οι Αρχές ερευνούν διεξοδικά την υπόθεση και κάθε νέο στοιχείο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας προσπαθεί να δώσει απαντήσεις στον δυνατό «γρίφο» του θανάτου των τριών παιδιών. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε σήμερα μια αποκάλυψη για την οικογένεια, αναφέροντας πως η μικρή Τζωρτζίνα είχε πάει να δει τα νεκρά αδέλφια της στο γραφείο τελετών.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου που ταξίδεψε χθες στην Πάτρα και έκανε το ρεπορτάζ της εκπομπής για την υπόθεση ανέφερε: «Ακούστηκε ότι την Τζωρτζίνα την πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου και την πήγε να δει τα αδελφάκια της. Αυτό ισχύει. Αυτό που έχει σχολιαστεί είναι γιατί μια μάνα παίρνει ένα παιδάκι για να πάει να δει τα νεκρά αδελφάκια του στο γραφείο κηδειών. Τι λέει το ρεπορτάζ; Υπήρχε ένας ψυχολόγος που στήριζε την οικογένεια μετά τον θάνατο της Ίριδας. Είχε προηγηθεί ο θάνατος της Μαλένας. Και βοηθούσε τους γονείς για το τι πρέπει να κάνουν για την Τζωρτζίνα. Τους είχε πει ακόμη και τι πρέπει να κάνουν ακόμη κι αν η Τζωρτζίνα είχε δει την Ίριδα στην κούνια.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ζητήσει τη γνώμη και από έναν δεύτερο ψυχολόγο. Ο πρώτος είχε πει στην οικογένεια ότι πρέπει να ακούσουν την επιθυμία του παιδιού. αν το παιδί έλεγε “θέλω να πάω να δω την αδελφούλα μου”, έπρεπε να το ακούσουν. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους και ο δεύτερος ψυχολόγος τους είπε το ίδιο.

Η περιγραφή για την επίσκεψη της Τζωρτζίνας στη νεκρή Μαλένα είναι ότι το παιδί πήγε, έκατσε 10 λεπτά, της άφησε μια κουκλίτσα και έφυγε. Όσον αφορά στο μωρό, την Ίριδα, πήγε και εκεί την Τζωρτζίνα στο γραφείο τελετών», ανέφερε το ρεπορτάζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ