Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η ίδια βρέθηκε χθες ενώπιον του ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ως τότε κρατείται στη ΓΑΔΑ, όπου βρέθηκαν χθες και η μητέρα της με την αδελφή της για να τη δουν. Σύμφωνα, μάλιστα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα κρατητήρια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή του STAR, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο κρατητήριο.

Στην εκπομπή έκανε παρέμβαση η μητέρα της Ρούλας και ανέφερε: «Ανέβηκα στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Το πρόσωπό της είχε χτυπηθεί με μπουνιές και τα πλευρά της είχαν μελανιές. Της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν “π… ομολόγησε”. Έχω μεγαλώσει αυτό το παιδί με μεγάλο ζόρι. Ήμουν μητέρα και πατέρας για εκέινη».

Και συνέχισε: «Μετά το περιστατικό πήγε ένας αστυνομικός και την αγκάλιασε σφιχτά και της είπε “θα είμαι μαζί σου”».

Στη συνέχεια μίλησε και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η διάψευση που ήρθε λίγη ώρα μετά

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος», η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να διαψεύδει λίγο μετά το ρεπορτάζ του Star και τις δηλώσεις της μητέρας και της αδελφής της, ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Συγκεκριμέενα, όπως αναφέρεται, μετά τις δηλώσεις της μητέρας και της αδελφής Πισπιρίγκου, αστυνομικοί έδειξαν στην προσωρινά κρατούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου τα αποσπάσματα από την τηλεοπτική εκπομπή του Star όπου έγιναν οι καταγγελίες και η ίδια κατηγορούμενη -σύμφωνα με πληροφορίες- είπε ότι αυτά που λένε τα μέλη της οικογένειάς της δεν ισχύουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ