Ραγδαίες είναι τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών παιδιών. Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα μετά και τη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Το κουβάρι των εξελίξεων έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. Και τώρα έγινε γνωστός ο άγριος καβγάς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα. τα υποννοούμενα του Μάνου Δασκαλάκη ενόχλησαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου και οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια. Το επεισόδιο αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Εκτυλίχθηκε πριν από λίγο διάστημα στην Πάτρα, όταν η υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά της οικογένειας, είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο άγριος καβγάς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε σε γραφείο, παρουσία τρίτων και οι τόνοι ανέβηκαν, με τους θεσμικούς παράγοντες που ήταν μπροστά να σπεύδουν για να τους χωρίσουν. Αιτία μια ατάκα του πατέρα, ότι δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, για τα άλλα δύο παιδιά τους. Τη Μαλένα που πέθανε το 2019 και την Ίριδα που χάθηκε το 2021.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο. Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν να φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Ωστόσο, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν βρισκόταν μπροστά σε κανέναν από τους θανάτους των παιδιών του. Ούτε στην Ίριδα που πέθανε ανεξήγητα στην κούνια του σπιτιού της, αλλά ούτε και στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Τζωρτζίνας που άφησαν την γτελευταία τους πνοή στο νοσοκομεία. Η μητέρα των κοριτσιών, όμως, ήταν αυτή που βρισκόνταν κοντά στα παιδιά, όταν έφυγαν από τη ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ