Νέες εξελίξεις ήρθαν στον φως για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Μια μαρτυρία άλλαξε την εικόνα που υπάρχει μέχρι σήμερα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε νεκρό στην κούνια του το βρέφος της οικογένειας.

Ένας μάρτυρας «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη. «Ήξερα την ιστορία της οικογένειας. Έχεις κηδεύσει το δεύτερο παιδί σου λίγους μήνες πριν και έχεις ένα τετραπληγικό παιδί. Περίμενα να δω μία μάνα συντετριμμένη που δε θα ήξερα τι να της πω» σημείωσε.

«Εξηγούσε ότι είναι πολύ δυνατό παιδί η Τζωρτζίνα, γιατί ήταν εκείνη που βρήκε την αδελφή της πεθαμένη και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το περιέγραφε σαν να το είχε διαβάσει σε κάποιο βιβλίο, ήταν ατάραχη. Ήταν σαν να μιλούσε για άλλους…» πρόσθεσε ο μάρτυρας.

«Ρώτησα αν είχε συμβουλευτεί κάποιο ψυχολόγο για την ίδια ή το παιδί και μου απάντησε πως δε χρειάστηκε, γιατί η Τζωρτζίνα που βρήκε νεκρό το βρέφος στην κούνια του, το ξεπέρασε», ανέφερε ο μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη.

Μάλιστα η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα απάντησε στα ερωτήματα που της έθεσε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ». Έδωσε απαντήσεις σχετικά με το αν ρώτησε στο νοσοκομείο για κάμερες, γιατί δεν συνέχισε τις επισκέψεις στον ψυχίατρο όπως της είχαν προτείνει από το νοσοκομείο και το Σύνδρομο Μινχάουζεν.

«Ρούλα, ρώτησες αν υπάρχουν κάμερες στο Καραμανδάνειο, στο μονόκλινο που ήσασταν», ρώτησε η Αγγελική Νικολούλη.

«Πρώτον δεν ήταν μονόκλινο, να τα ξεκαθαρίζουμε ένα ένα. Εγώ είχα άλλα δύο κρεβάτια δίπλα, αλλά λόγω κορωνοϊού δεν είχαν βάλει άλλα παιδάκια. Ήμουν μόνη και κατέβαινα να πάρω φαγητό. Ρώτησα αν έχει κάμερες επειδή ήταν κι άλλη μαμά εδώ και γύρω γύρω τσιγγάνοι και γύφτοι και φοβόμουν. Της λέω ούτε στο διάδρομο; Να δούμε ποιος μπαίνει… Γιατί είχα laptop και tablet για την Τζωρτζίνα.»

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε για τον ψυχίατρο η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα απάντησε: «Πραγματικά, μου έρχεται γέλιο με αυτό το πράγμα. Πήγα. Ξέρεις τι με ρώταγε; Αν βλέπω φωτιές και αν βλέπω ανθρώπους με κόκκινα μάτια. Μου έλεγε κάτι περίεργα πράγματα εξωπραγματικά. Μόνο για γέλια ήταν.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ