Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η 33χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ άνοιξε η έρευνα και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η αδεφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποκάλυψε πως δεν έχει κληθεί ακόμη από τις αρχές για κατάθεση και ξέσπασε για το νεκρό παιδί που είχε βρει η ίδια στην κούνια του, μαζί με την αδελφή της.

«Δεν με έχουν καλέσει από τις αρχές. Περιμένω και είμαι στη διάθεσή τους, εγώ δεν έχω να κρύψω κάτι. Επειδή εγώ βρήκα ένα παιδί νεκρό είμαι συνεργός; Δηλαδή οι γιατροί που βρήκαν δύο παιδιά νεκρά είναι συνεργοί;», δήλωσε αρχικά στην κάμερα του Alpha.

Αναφερόμενη στην 33χρονη κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Η Ρούλα θέλει να βρεθεί η αλήθεια για την κεταμίνη. Κάποιο λάθος έχει γίνει, όχι από δόλο. Είναι άδικο όλο αυτό που συμβαίνει στη Ρούλα. Εκείνη που είναι η Ρούλα είναι για την κοινή γνώμη καθαρά. Η δικογραφία δεν έχει στοιχεία. Δεν μπορούμε να τη βάλουμε στη φυλακή επειδή είναι απότομη, ψυχρή και θέλει να ξεσπά μόνη της και όχι μπροστά στις κάμερες».

Μιλώντας για αφορά την ψυχολογική της κατάστασης μέσα στη φυλακή του Κορυδαλλού: «Τρώει όσο μπορεί και όσο θέλει. Δεν υπάρχει απεργία πείνας, δεν ισχύουν αυτά».

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια να έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, απάντησε: «Ας λένε ότι θέλουν, ας έρθει κάποιος μπροστά μου να τα πει. Είναι για γέλια αυτό το πράγμα. Έχω δώσει και το ποινικό μου μητρώο. Ένα δικαστήριο έχω κι αυτό είναι για ένα τροχαίο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ