Η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από τη φυλακή με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο. Συγκεκριμένα τον κάλεσε και του ζήτησε να μεταφέρει τη δική της θέση ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση για την οποία έχει γίνει αναφορά.

«Ήταν απλώς ένας τσακωμός ο οποίος έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως το έχω πει κι εγώ από τη δική μου την πλευρά», δήλωσε η 33χρονη κατηγορούμενη στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις».

Αυτό που τόνισε η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ότι αν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της να πάει να την επισκεφτεί σε ένα από τα επισκεπτήρια και να την ρωτήσει κατά πρόσωπο. «Εγώ δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο άλλο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου», αναφέρει η κατηγορούμενη στο τηλεφώνημά της.

Η ίδια επιμένει μέσα από τη φυλακή: «Δεν σκότωσα εγώ τη Τζωρτζίνα». Τέλος, για την εξωσυζυγική σχέση που της χρεώνουν αναφέρει ότι είχε βρεθεί με ένα άτομο ενώ είχε χωρίσει με τον Μάνο, τονίζοντας ότι ήταν χωρισμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ