Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, γίνεται έρευνα και για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες με εντολή της ανακρίτριας ανοίγει ο τάφος της Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα δόθηκε εντολή για το άνοιγμα του μνήματος της 9χρονης Τζωρτζίνας με σκοπό να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο ετάφη το κοριτσάκι. Η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου του παιδιού προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, ώστε να βρεθούν τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ.

Η δικαστική λειτουργός μετά την επίσημη επιβεβαίωση που έδωσε χθες ο πατέρας του παιδιού ότι η μητέρα τοποθέτησε στο φέρετρο το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, διέταξε το άμεσο άνοιγμα του τάφου για να αφαιρεθεί το αντικείμενο, το οποίο ταχύτατα θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν, κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ