Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε σήμερα για δεύτερη φορά στην18η τακτική ανακρίτρια. Μετά την παράσταση πολιτικής αγωγής που δήλωσε για την Ρούλα Πισπιρίγκου, κλήθηκε για να καταθέσει για την 9χρονη Τζωρτζίνα. Βγαίνοντας το μεσημέρι της Τετάρτης από τις δικαστικές αίθουσες έκανε λόγο για «αδιάσειστα στοιχεία» δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα την αλλαγή πλεύσης του σε σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης τους. Η Τζωρτζίνα πέθανε από χορήγηση κεταμίνης.

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ακόμα, κανένας από την οικογένειά μας και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Είμαστε απόλυτα συνεργάσιμοι με τις Αρχές» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης βγαίνοντας από το γραφείο της ανακτρίτριας.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε μιλήσει στη συνέντευξη που έδωσε στον Πέτρο Κουσουλό και το ereportaz για τη σχέση που είχε με τη μεγάλη του κόρη.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν το παιδί μου. Κυρίως αυτό το παιδί. Γιατί αυτό το παιδί το μεγάλωσα από μωρό. Έγινα πατέρας με αυτό το παιδί. Με έκανε άντρα αυτό το παιδί. Δεν περίμενα ότι θα το φτάσω εννέα χρονών και να μάθω ότι έπαθε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

«Ήταν ένα παιδί που έκανε ό,τι έκανε και ο πατέρας της. Ποδόσφαιρο, τραγούδια, μαζί όλη την ώρα. Όχι ότι δεν αγαπούσα τα άλλα μου παιδιά αλλά το συγκεκριμένο παιδί με μεγάλωσε, όχι το μεγάλωσα. Με μεγάλωσε, με έκανε άντρα», τόνισε για την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Το okmag σας παρουσιάζει βίντεο με τον Μάνο Δασκαλάκη να τραγουδάει, στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, με την μικρή Τζωρτζίνα.

Να σημειώσουμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης σήμερα Πέμπτη και πάλι πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του για να καταθέσει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ο ίδιος δεν έκανε καμία δήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ