Οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, διαδέχονται η μια την άλλη, η Ευγενία Σαρρή, επαγγελματίας αναλύτρια λόγου, αποκρυπτογραφεί το προφίλ των γονιών, μέσα από τις δηλώσεις τους.

Η Ευγενία Σαρρή είναι μέλος μιας διεθνούς ομάδας αναλυτών, που συμπεριλαμβάνει αστυνομικούς, πρώην πράκτορες του FBI, εγκληματολόγους, ψυχολόγους, ιδιωτικούς ερευνητές, υπό την καθοδήγηση του Πίτερ Χάγιατ, στο Κέντρο του οποίου φοίτησε για τρία χρόνια, αποκτώντας τον τίτλο της Αναλύτριας Λόγου

Η Ευγενία Σαρρή, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» για τα στοιχεία που εντόπισε στη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς, ενώ τόνισε ότι σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα τους δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση, εάν έχει σχέση με τον θάνατο των κοριτσιών.

«Υπάρχουν πάρα πολλά απροσδόκητα στοιχεία στη συνέντευξη των γονιών, κυρίως της μητέρας. Δόθηκε για να δώσουν απαντήσεις, όμως πουθενά δεν αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ότι δηλαδή είχαν σχέση με τον θάνατο των παιδιών τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο δημοσιογράφος ρωτάει ευθέως και η μητέρα αποφεύγει να απαντήσει. Δεν απαντάει, αλλά αναφέρεται στον εαυτό της», συμπλήρωσε.

Η αναλύτρια λόγου, πρόσθεσε ότι δεν έχει ολοκληρώσει την ανάλυση ολόκληρης της πρώτης συνέντευξης, αλλά ένα μέρος, από το οποίο φέρεται να προκύπτει ο παραπάνω προβληματισμός, σύμφωνα με την ίδια.

 Οι αποκαλύψεις δεν αφορούν μόνο τον θάνατο των τριών παιδιών τους αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι μαζί, Ωστόσο, στηρίζει ο ένας τον άλλον και για αυτό τους είδαμε και στο μνημόσυνο των κοριτσιών τους να είναι πιασμένοι χέρι χέρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που φιλοξένησε την αποκαλυπτική συνέντευξη του ζευγαριού, θέλουν μάθουν την αλήθεια για το θάνατο των παιδιών τους. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος αναφέρει ότι οι γονείς των κοριτσιών δεν έχουν πειστεί για τα αίτια του θανάτου των παιδιών τους, για την Μαλένα τουλάχιστον. Για την Τζωρτζίνα αναμένουν τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική έρευνα.

«Είναι ένα ζευγάρι που για τους δικούς του λόγους έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να είναι μαζί», αναφέρει ο δημοσιογράφος. «Όμως, από την πρώτη στιγμή, σε εμένα αλλά και γενικότερα από όσο γνωρίζω, έχουν κοινή γραμμή. Ο Μάνος στηρίζει απεριόριστα τη Ρούλα. Γνωρίζει ότι η γυναίκα του δεν έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών τους. Τη στηρίζει αμέριστα, είναι «παρών» σε κάθε διαδικασία με τους δικηγόρους τους και προσυπογράφει κάθε διαδικασία η οποία αφορά την προστασία της Ρούλας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ