Μια μαγική συναυλία έδωσαν το βράδυ της Κυριακής οι Onirama, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων/Technopolis City of Athens. Μαζί με το μουσικό γκρουπ εμφανίστηκαν πολλοί καλλιτέχνες, όπως οι Λεωνίδας Μπαλάφας,   Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, o Solmeister καθώς και ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Μάλιστα μέρος των εσόδων από την συναυλία θα διατεθεί για την αγορά απαραίτητων προμηθειών για την κάλυψη αναγκών, στην περιοχή Αγίας Άννας στην Βόρεια Εύβοια, τις οποίες το γκρουπ θα παραδώσει λίγες ημέρες μετά το live.

Η πιο συγκινητική στιγμή του live ήταν όταν ερμήνευσαν τραγούδι του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που την περασμένη Πέμπτη έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για το διαχρονικό «Κάποτε θα ‘ρθουν» το οποίο έχει τραγουδήσει μοναδικά ο Παύλος Σιδηρόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Onirama έχουν φανατικούς θαυμαστές. Το πολυαγαπημένο πλέον «Ξημερώνει» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο με την Χάρις Αλεξίου, το «Kαλοκαίρι» μαζί με τους Locomondo που κυριάρχησε στα ραδιόφωνα, καθώς και οι ψηφιακές κυκλοφορίες του «Πυροσβεστήρα» τη συναισθηματική του νέα εκτέλεση με τη συμμετοχή του Λεωνίδα Μπαλάφα και του «Τι είναι αγάπη» με άρωμα Κρήτης, σε συνεργασία με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα του πολύ-αναμενόμενου επετειακού δίσκου, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2021.

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει μια συγκινητική εκτέλεση – φόρος τιμής στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του τραγουδιού Ημίφως, ενώ θα ακολουθήσουν ντουέτα με το Νίκο Μουτσινά, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Δήμητρα Γαλάνη και τη Μαρίνα Σάττι μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του νέου album. 

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ