Ο πατέρας του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας Σπύρου Βούλγαρη, Παναγιώτης, μίλησε για το πώς βίωνει την απώλεια αλλά και για τη στιγμή που συνειδητοποίησαν την τραγωδία στα Τέμπη.

«Είμαι συντετριμμένος γιατί έχασα τον γιο μου. Θέλω να πω αρχικά κάποια πράγματα πριν πείτε οτιδήποτε γιατί είναι και τα εννιάμερα του γιου μου και ετοιμάζομαι να πάω στο νεκροταφείο. Μου ναύλωσε ταξί η Hellenic train για να με μεταφέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο νοσοκομείο της Λάρισας. Εμείς ήμασταν το τριήμερο στο Λιανοκλάδι το χωριό μου. Ο γιος μου θα ερχόταν το Σάββατο το πρωί με το τρένο ως επιβάτης. Πράγματι ήρθε. Μου είχε πει όμως “μπαμπά την Τρίτη το πρωί θα με πας στον σταθμό γιατί πρέπει να πάρω τρένο να πάω Θεσσαλονίκη να ξεκουραστώ” γιατί 9 το βράδυ της Τρίτης είχε δρομολόγιο. Τον πήγα στον σταθμό χαιρετηθήκαμε και έφυγε», δήλωσε στο Πρωινό.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Το βράδυ πήγε η γυναίκα μου να ξαπλώσει και εγώ χάζευα στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή ακούω ένα ουρλιαχτό από τη γυναίκα μου μέσα. Έβλεπε ΣΚΑΙ και λέει “Αμάν το παιδί μας”. Θέλω να αποκαταστήσω μια αλήθεια. Είναι λανθασμένη η πληροφορία ότι ο οδηγός της εμπορικής ήταν στο τρένο ως επιβάτης. Πράγματι υπήρχε οδηγός της εμπορικής που ήταν επιβάτης στο άλλο τρένο αλλά αυτός είναι άλλος και πήγαινε Θεσσαλονίκη να πάρει το επόμενο εμπορικό».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ