Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Τρίτης 7 Μαρτίου έδωσε το «παρών»μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη.

Η κηδεία τελέστηκε στην Καισαριανή ενώ σύμφωνα με τα ενημερωτικά μέσα ο πρωθυπουργός γνώριζε προσωπικά τον μηχανοδηγό που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη καθώς οδηγούσε την εμπορική αμαξοστοιχία.

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον άτυχο μηχανοδηγό στην τελευταία του κατοικία όπως φαίνεται και στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr.

«Τη δουλειά του την λάτρευε, έφευγε πάντα χαρούμενος. Πάντα έλεγε “μάνα φεύγω, μόλις φτάσω θα σε πάρω τηλέφωνο, μην ανησυχείς, όλα καλά”. Μου είχε αναφέρει κάποια προβλήματα, αλλά μου έλεγε “μαμά προσέχω”. Από εκεί και πέρα όλα θα ειπωθούν εκεί που πρέπει.

Οσο για το δυστύχημα, το έμαθα 1:30 τη νύχτα. Πήγα να κοιμηθώ και άνοιξα την τηλεόραση. Πέφτω επάνω στην εικόνα και είδα το επιβατικό με το εμπορικό. Είδα ότι το εμπορικό ερχόταν από Θεσσαλονίκη και είπα “είναι το παιδί μου μέσα”. Ήμουν προετοιμασμένη για τα χειρότερα» είχε πει στις πρώτες δηλώσεις της, η μητέρα του Σπύρου Βούλγαρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ