Ένα νέο στοιχείο σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα έρχεται στο φως μέσα από ρεπορτάζ. Αφορά στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή Live News το απόγευμα της Παρασκευής, οι γιατροί μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας, κάλεσαν οι ίδιοι την Αστυνομία μετά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LiveNews ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, όλοι οι γιατροί των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκαν τα παιδιά της οικογένειας, συγκλίνουν στην άποψη ότι σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται οι θάνατοι των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και τα σοβαρά επεισόδια ανακοπής των δύο κοριτσιών, με τα συμπτώματα που είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή τα παιδιά. Προσπαθούν να δώσουν μια λογική εξήγηση.

Παράλληλα ανέφερε ότι οι γιατροί που παρακολουθούσαν την πορεία της υγείας της 9χρονης ειδοποίησαν τις Αρχές. «Επικοινώνησαν για το γεγονός ότι η αιτία θανάτου δεν σχετιζόταν με τα δεδομένα που είχαν υπόψη τους για την υγεία του παιδιού – χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς είχε συμβεί με τα άλλα παιδιά. Είδαν ότι ήταν ένας αδικαιολόγητος θάνατος παιδιού, επικοινώνησαν με την Αστυνομία για ενημέρωση και για να γίνει ορθή ιατροδικαστική εξέταση- εκεί υπήρχε μια κίνηση να κάνει αλλού μια ιδιαίτερη ιατροδικαστική εξέταση- και ζήτησαν να υπάρξει ενδιαφέρον της ελληνικής Αστυνομίας», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε ότι χθες για πρώτη φορά μίλησαν για την απίστευτη τραγωδία τους και τον θάνατο των παιδιών τους οι γονείς που έχασαν τα τρία κορίτσια τους στην Πάτρα. Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, της 3,5 χρόνων Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση και τον φάκελο που πήγε στο Ανθρωποκτονιών, οι γονείς μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Γιώργο Σόμπολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ