Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα. Η 9χρονη Τζωρτζίνα, η 3,5χρόνων Μαλένα και η μόλις 6 μηνών Ίριδα έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγα χρόνια και η υπόθεσή τους συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ωστόσο, το ότι ο φάκελος της υπόθεσης πήγε στο ανθρωποκτονιών ξεκίνησε έναν νέο κύκλο από έρευνες. Η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα ξέσπαασε σε δήλωσή της

Σε δήλωσή της στο pelop.gr, η μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα ξεσπά: «Γιατί είπαν ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν… ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν».

Οι γονείς των τριών κοριτσιών μάλιστα παραχώρησαν συνέντεξη στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία αναμένεται να προβληθεί στις 12.

Η ανακοίνωση της Ελλάς για την υπόθεση στην Πάτρα:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ΕΛ.ΑΣ. χθες εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τόνισε τα εξής: «Η ΕΛΑΣ, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ από το «Πρώτο Θέμα», όσο οι μέρες περνούν, διάφορες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όπως το γεγονός ότι η οικογένεια βιντεοσκοπούσε τη Τζωρτζίνα (το τελευταίο παιδί που «έφυγε» από τη ζωή) στους θαλάμους του νοσοκομείου όπου είχε νοσηλευτεί.

Οι γιατροί είχαν παρατηρήσει πως η 9χρονη Τζωρτζίνα, μόλις γυρνούσε από τη ΜΕΘ σε απλή κλίνη, παρουσίαζε κάποια επεισόδια, ενώ στη ΜΕΘ ήταν σε καλή κατάσταση. Γι’ αυτό το λόγο, οι γιατροί ζήτησαν από τους γονείς και συγγενείς της μικρής να τραβήξουν βίντεο όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό, κάτι ιδιαίτερο στο παιδί, ώστε να έχουν εικόνα οι θεράποντες γιατροί και να αντιλαμβάνονται άμεσα κάθε αλλαγή στην κατάσταση της Τζωρτζίνας.