Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον χαμό των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Τα στοιχεία για τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, της 3,5 χρόνων Μαλένας και της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία που ανατρέπουν την πορεία της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Από την αρχή οι αστυνομικοί είδαν πως η λύση του γρίφου κρύβεται πίσω από τις ιατροδικαστικές και ιστολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, η οποία ήταν και η τελευταία που έφυγε από τη ζωή.

Ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε πως οι online καταγραφές του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στην καρδιά της 9χρονης Τζωρτζίνας, δεν έδειξαν κανένα απoλύτως πρόβλημα. Ο βηματοδότης δεν είχε ενεργοποιηθεί ποτέ για όσο διάστημα ήταν υπό παρακολούθηση. Ενεργοποιήθηκε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, για πρώτη και τελευταία φορά, το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

«Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο βηματοδότης ενεργοποιήθηκε για λίγα λεπτά επειδή η 9χρονη παρουσίασε βραδυκαρδία, μετά από κατάρρευση του μυοκαρδίου, φαινόμενα τα οποία όπως λένε δεν μπορούν να εξηγηθούν από παθολογικό αίτιο. Εξηγείται μόνο από εξωτερική παρέμβαση – αίτιο αφήνοντας δυο σαφή και δραματικά γεγονότα. Αυτή η καταγραφή ίσως ήταν το πιο απτό επειχείρημα αυτήν τη στιγμή. Αυτό σε συνδυασμό με τις ιστολογικές εξετάσεις της μικρής θα μας δείξουν τι πραγματικά συνέβη με εκείνη και τις αδελφές της», αναφέρει ο στυνομικός συντάκτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ