Η ψυχολόγος Ναταλί Βέλτση έχει καταφέρει από την πρώτη στιγμή να κερδίσει το κοινό με τις τοποθετήσεις της σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Το Twitter την χαρακτήρισε «θηλυκό Κατερινόπουλο» μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Φως στο τούνελ». Έκτοτε την έχουμε δει σε αρκετές τηλεοπτικής εμφανίσεις της να κάνει το ίδιο εύστοχα σχόλια.

Σε κάθε μία από αυτές όμως η ίδια δέχεται τηλεφωνήματα με απόκρυφη. Κάτι που επισήμανε για ακόμα μία φορά μέσα από τα social media της. «Η απόκρυψη ξαναχτυπά όσο βρίσκομαι ( ΜΟΝΟ όσο βρίσκομαι) στον αέρα», σημείωσε η Ναταλί Βέλτση.

Μιλώντας στο okmag η ψυχολόγος εξήγησε γιατί η υπόθεση της Πάτρας μας έκανε όλους να ασχοληθούμε τόσο πολύ.

«Στην ελληνική κοινωνία, η οικογένεια είναι πολύ πιο δεμένη σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε σχέση με άλλες χώρες του κόσμου. Η έννοια της οικογένειας στην Ελλάδα φέρει ιδιαίτερο συναισθηματικό φορτίο. Το ανωτέρω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παρουσιάζεται από τα μέσα ότι εν προκειμένω έχει λάβει χώρα ένα ειδεχθές έγκλημα στην Ελλάδα η οποία δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη στα ειδεχθή -όπως παρουσιάζονται από τα μέσα και εάν πράγματι αποδειχθεί κάτι τέτοιο- εγκλήματα που έχουν να κάνουν με τον θάνατο ανηλίκων τέκνων», μας λέει αρχικά η Ναταλί Βέλτση. «Εξαιρούμε τα εγκλήματα γυναικοκτονίας που έχουν λάβει και δικαίως μεγάλη δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό».

Και συνεχίζει: «Τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα λοιπόν ανέκαθεν προκαλούσαν το ενδιαφέρον του κοινού για την σπανιότητα τους αλλά και λόγω της φύσης του ανθρώπου να ταυτιστεί ή όχι, με τα θύματα, να καταλάβει τα αίτια του δράστη, να αποδώσει με τον τρόπο του τη δικαιοσύνη. Δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά και είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ