Μια ανάρτηση με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έκανε η Ναταλί Βέλτση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η υπόθεση με την καταγγελία για σωματική κακοποίηση και βιασμό. κατά του Αλέξη Γεωργούλη έχει ταράξει την κοινή γνώμη αλλά και τον χώρο του θεάματος. H ψυχολόγος σχολίασε μέσα από το προφίλ της: «Να πούμε εδώ ότι, η σεξουαλική παρενόχληση και ο βιασμός δεν διαπράττονται απαραιτήτως απο άσχημους απελπισμένους άντρες που δεν βρίσκουν θηλυκό για να κάνουν σεξ.

«Δεν έχει να κάνει με την πέραση που κάποιος έχει ή με την επικείμενη εμφάνισ’η του»

Δεν έχει να κάνει με την πέραση που κάποιος έχει ή με την επικείμενη εμφάνισή του. Έχει να κάνει με βαθύτερες ανάγκες επιβολής της εξουσίας, με το αίσθημα ανεπάρκειας που νιώθει ( το οποίο ίσως καλύπτεται πίσω από την ωραία εμφάνιση ή την ενδεχόμενη επαγγελματική επιτυχία του),με το μειωμένο αίσθημα αταξίας, με τα βιώματα του, με την έλλειψη ενσυναίσθης και φυσικά με τον μισογυνισμό.

Δεν έχει να κάνει με το πόσα ναι ακούει από τις γυναίκες, αλλά με εκείνο το «όχι» που γίνεται ο καθρέφτης της ανεπάρκειας του και δεν μπορεί να το δεχτεί. Και ύστερα περνάει στη λογική του «Έλα ρε πουτ@@@κι που δε θέλεις καταβάθος» . Με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη , τον οποίον κανείς μας δε μπορεί να δικάσει πλην του δικαστηρίου, ας σταματήσουμε να αναπαράγουμε παλιακές πεποιθήσεις ότι μόνο ο απελπισμένος βιάζει. Είναι προσβολή για έναν, όχι και τόσο, εμφανίσιμο άντρα που έχει καιρό να κάνει σεξ, να θεωρείται εν δυνάμει βιαστής! (Υπάρχουν άλλωστε και οι οίκοι ανοχής! ) Οι διαταραχές προσωπικότητας , ή η ευτυχία και η αξιοπρέπεια Δεν σχετίζονται με την εμφάνιση και την αποδοχή!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ