Αίτηση διαζυγίου έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Λίγες ώρες πριν από την δίκη της 34χρονης μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες που έκαναν λόγο για τον αρραβώνα του με τη νέα του σύντροφο. Κάτι που φαίνεται πως ο ίδιος διαψεύδει μέσω των δικηγόρων του.

«Διαψεύδουμε την “είδηση” που αναπαρήγαγαν πολλά Μέσα, περί του ότι ο εντολέας μας κύριος Εμμανουήλ Δασκαλάκης, δήθεν έχει συνάψει νέα σχέση και ότι δήθεν αρραβωνιάστηκε. Αυτοί που επιχειρούν να δημιουργήσουν αυτές τις εσφαλμένες εντυπώσεις, ιδίως μέσω “συνεντεύξεων” φερόμενων ως “φίλων της οικογένειας” και μάλιστα την παραμονή της κατάθεσης του κυρίου Δασκαλάκη στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ως υποστηρίζων την κατηγορία σε μια υπόθεση με σοβαρότατα αδικήματα, θα λογοδοτήσουν στις αρμόδιες αρχές» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωσή των συνηγόρων του Μάνου Δασκαλάκη.

Και καταλήγει « Το κατά τα άλλα σεβαστό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις της υπόθεσης, ας περιοριστεί στα τεκταινόμενα εντός της δικαστικής αίθουσας, χωρίς χωρίς διολισθήσεις σε κιτρινισμούς».

Ο Μάνος Δασκαλάκης εκπροσωπείται από τους δικηγόρους Δημήτρη Καράμπελα και Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ