Αύριο αρχίζει η δίκη της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας. Πρώτος μάρτυρας στο δικαστήριο είναι ο Μάνος Δασκαλάκης. Αναμένεται να ερωτηθεί για τις κρίσιμες ώρες του θανάτου, αλλά και για τις παραδοχές της μοιχείας, σύμφωνα με όσα μετέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου στο «Πρωινό». Παράλληλα, η πιθανή ημερομηνία για την εκδίκαση της λύσης του γάμου του Μάνου Δασκαλάκη είναι στις 2 Ιουνίου.

Επιπλέον, η εκπομπή έφερε στο φως πληροφορίες για την προσωπική ζωή του Μάνου Δασκαλάκη. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει δώσει δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο και σκέφτονται να παντρευτούν.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει προχωρήσει τη ζωή του.

«Ο Μάνος τώρα και ψυχολογικά είναι πολύ χάλια λόγω των χαμών των παιδιών. Έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει μια σχέση με μια κοπέλα η οποία ήταν και πριν κοντά στο ζευγάρι Δεν θέλω να πω πολλά… Μάλιστα, μένανε και λίγο πιο έξω από την Πάτρα και η κοπέλα μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί, που έχουν βγει στην επιφάνεια, έχει αναγκαστεί… έχει αλλάξει χρώμα μαλλιών, έχει γίνει μελαχρινή. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι εύκολο ούτε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Πάτρας γιατί κατευθείαν την αναγνωρίζουν.

Θα σου πω για τον Μάνο ότι τον στηρίζει πάρα πολύ η μητέρα του, η οικογένειά του. Απ’ την μεριά της κοπέλας που είναι τώρα μαζί, λίγο οι γνώμες διίστανται. Δηλαδή, οι μισοί είναι με το μέρος του ότι “ναι, καλά κάνεις και προχωράς την ζωή σου” και οι άλλοι είναι ότι “όχι, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις!”.

Σημείωσε ακόμα: «Ναι. Έχει κάνει το επόμενο βήμα. Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο». και ότι «Έχει γίνει η πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει ένα δαχτυλίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ