Τέλος στη ζωή του έβαλε με όπλο ο Αντώνης Παναγάκος, γιος της γνωστής μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, η οποία παλαιότερα εμφανιζόταν στις στήλες μαγειρικής τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μάνη.

Με μια σειρά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μητέρα του γνωστοποίησε τον θάνατο του αλλά και τους λόγους που έφτασε στην αυτοκτονία. Βαθιά συγκλονισμένη υποστήριξε ότι ο γιος της αυτοκτόνησε εξαιτίας του bullying που δεχόταν.

Η Μαίρη Παναγάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από γονείς που κατάγονται από την Εύβοια. Τελείωσε το Λύκειο Μπαρμπίκα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Pierce College και Δημόσιες Σχέσεις στο Eurocentre στο Παρίσι.

Ασχολείται με τον Τουρισμό από το 1981, που ξεκίνησε την καριέρα της ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στα ξενοδοχεία Χανδρή. Δημιούργησε τη δική της ξενοδοχειακή μονάδα στον Κότρωνα της Λακωνικής Μάνης και από το 1994.

Από το 1967 είναι μέλος του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών, συμμετέχοντας μέχρι το 1983 στην μεγάλη χορευτική του ομάδα. Από το 1998 βρισκόταν στην ελληνική τηλεόραση με δικές της εκπομπές ή έχοντας δική της στήλη στο Seven, στη Νet, στο Mega, στην ΕΤ1, ή ως προσκεκλημένη στο Alter, στον Alpha, στο Star και σε όλους σχεδόν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ