Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη στο άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας του Αντώνη Παναγάκου, γιου της γνωστής σεφ Μαίρης Παναγάκου, η οποία να ζητά να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Ο Αντώνης σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τέλος στη ζωή του γράφοντας λίγες ώρες πριν στο προφίλ του στο facebook: «7 χρόνια γεμάτα πόλεμο , μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις….. άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είστε απλά για να γελάω μαζί σας»!!

Ο γνωστός hair expert Θοδωρής Οικονομάκης ήταν οικογενειακός φίλος τόσο της Μαίρης Παναγάκου όσο και του γιου της Αντώνη. Περνούσαν όλα τα καλοκαίρια, το Πάσχα και τα Χριστούγεννα μαζί τους και είναι συγκλονισμένος από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του. Ο Θοδωρής Οικονομάκης μιλάει σήμερασ το okmag για την Μαίρη και τον Αντώνη και συγκλονίζει: «Πριν δυο μήνες η Μαίρη έχασε τον άντρας της. Τώρα πια είναι εντελώς μόνη»…

Διαβάστε όσα είπε στο okmag o Θοδωρής Οικονομάκης συγκλονισμένος και ο ίδιος από χθες το βράδυ που έμαθε για την αυτοκτονία του φίλου του Αντώνη:

Είχατε στενή φιλική σχέση τόσο με την Μαίρη Παναγάκου όσο και με τον γιο της Αντώνη.

Είμαστε συγκλονισμένοι πραγματικά. Και η Μαίρη και ο Αντώνης έκαναν εξαιρετική δουλειά στον Κότρωνα την περιοχή τους. Ο Αντώνης Παναγάκος, ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολύ υψηλό ήθος. Η ηθική του ήταν ψηλά και βοηθούσε τους πάντες. Το πρόβλημα που είχε ο Αντώνης ήταν ότι επειδή ήταν πολύ δραστήριος άνθρωπος και πολύ δοτικός οι συγχωριανοί του προσπαθούσαν να του δημιουργούν εμπόδια καθημερινά γιατί είχε ανιδιοτέλεια σε αυτό που έκανε και δεν μπορούσαν να φθάσουν την πποιοτητα του χαρακτήρα του Αντώνη.

Ήταν ευαίσθητος άνθρωπος ο Αντώνης;

Έδειχνε σκληρός αλλά ήταν πραγματικά πολύ ευαίσθητος.Με ανιδιοτέλεια δημιουργούσε έργο. Είχε δημιουργήσει το πνευματικό κέντρο του Κότρωνα.

Ο Θοδωρής Οικονομάκης με τον Αντώνη Παναγάκο σε ένα από τα καλοκαιρινά οικογενειακά βράδια τους στον Κοτρώνα.

Ποια ήταν η σχέση σας με τον Αντώνη και την Μαίρη Παναγάκου

Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και είμαστε επίσης θαμώνες επισκέπτες και υποστηρικτές του έργου του Αντώνη. Πλέον έχουμε οικογενειακή σχέση. Τους θεωρούμε μέλος της οικογένειάς μας. Πάμε εκεί 5 με 6 φορές το χρόνο. Η Μαίρη Παναγάκου έχασε πριν δυο μήνες τον άντρα της και χθες τον γιο της τον Αντώνη. Η Μαίρη είναι πολύ δυνατή αλλά το στίγμα της ήταν ο Αντώνης. Είναι σοκαρισμένη και το λέω βλέποντας και τις αναρτήσεις που κάνει στο facebook. Είναι πραγματικά κάτι συγκλονιστικό και θλιβερό και αυτό δείχνει και την μεγάλη ευαισθησία του Αντώνη που δεν άντεξε αυτά τα οποία τον κατηγορούσαν και ήταν βέβαια άυλα. Όσα χρόνια τον γνωρίζω τον Αντώνη ήταν ένας άνθρωπος που έτρεχε από μόνος του να φτιάξει τα πάντα. Έφτιαχνε τους δρόμους, τις εκκλησίες με δικά του έξοδα, έβαζε χρήματα για την κοινότητα. Καθάριζε τους δρόμους από τις φωτιές, από τα χιόνια. Ήταν μέσα σε όλα. Έτρεχε για όλα.

Ο Αντώνης Παναγάκος με την Αγγελική Νικολούλη σε πρόσφατη επίσκεψη της δημοσιογράφου στον Κοτρώνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ