Στην Ευελπίδων και στον γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκε σήμερα ο εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος είχε αναλάβει τη φροντίδα της 9χρονης Τζωρτζίνας, όσο αυτή νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Ο γιατρός της Τζωρτζίνας «λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο του παιδιού που είχε φροντίσει στη ΜΕΘ. Ο Ανδρέας Ηλιάδης πήγε στα δικαστήρια για να καταθέσει στην ανακρίτρια όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα ενώ σχολίασε και τη μάχη που έδωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου για να την κρατήσουν στη ζωή.

«Θέλω να εκφράσω την οδύνη και τη θλίψη μου για τον θάνατο των τριών παιδιών. Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ό,τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε και της εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη. Εκφράζω ξανά τη θλίψη μου. Είμαι στη διάθεση της ανακρίτριας και θέλω όπως έχω δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη να πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ