Κοντινή συγγενής της 12χρονης που έπεσε θύμα της φρικιαστικής υπόθεσης στον Κολωνό αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της οικογένειας της στο Live News.

Όπως δηλώνει η ίδια γνώριζε τη μητέρα της 12χρονης από τα 14 της όταν την «έκλεψε» ο σύζυγός της παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της.

«Πάρα πολύ καλό κορίτσι. Όλο γέλαγε, στο τέλος με τα προβλήματα που είχε με τον άντρα της δεν ήταν και αυτή στα πολύ καλά της» αναφέρει. Αποκάλυψε πως την είχε χτυπήσει μία φορά με αποτέλεσμα η γυναίκα να ζητήσει καταφύγιο στις κακοποιημένες γυναίκες. «Κολλημένα ήταν με τη μάνα τους και η (12χρονη) με τη μάνα της. Δεν πιστεύω ότι η μάνα έκανε αυτό το πράγμα» δηλώνει.

Η ίδια συγγενής μίλησε και για τη σχέση της θείας της 12χρονης με τα παιδιά της οικογένειας. «Η θεία τα είχε βαφτίσει και τα δύο και πάντα τους έπαιρνε ρούχα και τα έπαιρνε και το καλοκαίρι στη Λευκάδα, ένα μήνα, δύο όσο μπορούσε» αναφέρει.

Τονίζει πως είχε αναλάβει να τα στηρίξει όσο μπορούσε για να μη στερούνται τίποτα, πράξεις που έκανε και ο θείος των παιδιών. «Ο θείος δούλευε security, ό,τι έβγαζε, όλα εκεί μέσα τα έδινε. Τα πάντα. Όλα για το κορίτσι» λέει χαρακτηριστικά η συγγενής.

Υπενθυμίζεται πως  η θεία είναι ο άνθρωπος που ξεδίπλωσε το «κουβάρι» της υπόθεσης, καθώς ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε την ανιψιά της να μιλάει στο κινητό της με τους «πελάτες», ενώ βρισκόταν για διακοπές μαζί της στη Λευκάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ