Το καλοκαίρι του 2022 μια γυναίκα στην Καβάλα κατήγγειλε ότι η νηπιαγωγός της 4χρονης κόρης της ασελγούσε σε βάρος της. Έξι μήνες μετά σύμφωνα με το Live News η 37χρονη νηπιαγωγός είναι κατηγορούμενη, καθώς της ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον ανακριτή.

Η νηπιαγωγός αντιμετωπίζει συνολικά τέσσερις μηνύσεις που αφορούν ένα τετράχρονο αγόρι και τρία κορίτσια ενώ όπως έχει γίνει γνωστό αμέσως μετά την πρώτη καταγγελία οι γονείς στην περιοχή της Καβάλας κινητοποιήθηκαν για να μάθουν αν και το δικό τους παιδί έχει πέσει θύμα της 37χρονης.

«Μετά τη δεύτερη καταγγελία που άκουσα απευθύνθηκα σε ειδικό για το πώς θα μάθω αν έχει συμβεί κάτι και στο δικό μου παιδί. Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψεματάκια από τα παιδιά κι ότι αυτό είναι το δικό μας μυστικό. Από εκεί και πέρα με βοήθεια της ψυχολόγου προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί», αναφέρει η μητέρα παιδιού 4 ετών στο Live News.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σήμερα οι Αρχές έχουν τις μαρτυρίες των παιδιών που μεταξύ άλλων αναφέρουν πως τα φωτογράφιζε την ώρα που ασελγούσε πάνω τους. «Τα κατασχεθέντα πειστήρια (2 κινητά τηλέφωνα) είναι μη λειτουργικά. Φέρουν φθορές τέτοιας έκτασης, που καθιστούν ανέφικτη την αξιοποίηση τους, στα πλαίσια της εισαγγελικής έρευνας. Οι ασελγείς πράξεις φέρεται να έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι και τον Μάϊο του 2022», αναφέρει η Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ