Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου Νέστου στην Καβάλα μετά τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε  το βράδυ της Πέμπτης. Ένας άνδρας 55 ετών σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το kavalapost, το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, αντιμετώπιζε προβλήματα καθώς εκείνος τη ζήλευε παθολογικά. Ο άνδρας φέρεται να στραγγάλισε τη γυναίκα και στη συνέχεια κάλεσε ο ίδιος την Αστυνομία.

Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στον χώρο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

«Χθες το απόγευμα, αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν.  Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει. Όλοι έχουμε σοκαριστεί γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους», λέει γείτονας του ζευγαριού στο protothema.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ